Omgeving

 

De stacaravan staat op een heerlijke plek, echt voor rustzoekers, natuurliefhebbers en families. Camping Rozenhof grenst aan een prachtig duin- en bosgebied met veel wandel- en fietsroutes. Dit is te bereiken door de poort aan de achterkant van de camping te nemen en linksaf te gaan. U komt dan na ongeveer 10 minuten lopen op parkeerplaats Het Groene Duin, waar verschillende fiets-, mountainbike- en wandelroutes beginnen. Hier vindt u ook een groot gebied waar honden los mogen lopen. Een hele mooie route is de blauwe. Deze route leidt langs een prachtig meertje waar de hond (en u) lekker kan afkoelen. Vanaf de parkeerplaats is het slechts 15 minuten lopen naar het strand! Onderweg, vlakbij zee, komt u een prachtig klimbos tegen waar kinderen (en volwassenen!) via touwladders en bruggetjes van boom naar boom kunnen klimmen. 

 

Wanneer u de camping via de poort aan de achterkant verlaat en rechts af gaat, dan kunt u via een hek het natuurgebied de Zeepeduinen in waar je heerlijk uren kunt wandelen. Honden moeten hier aan de lijn, de Shetlandpony’s lopen er los en er zijn vaak herten te zien en vele vogelsoorten, echt een gebied om te gaan

 

Het centrum van Burgh is nog geen 5 minuten lopen. Daar vindt u allerlei winkels zoals een bakker (Sonnemans, een aanrader!), supermarkt (Albert Heijn) en drogist (Etos). Verder ook wat gezellige terrasjes. Op ongeveer 25 minuten lopen van de camping is het prachtige strand van Westenschouwen. Of u gaat met de fiets of auto, u kunt vlak aan zee parkeren op een grote parkeerplaats bij de rotonde, een trap op over de duinen en u staat op het strand. Let er wel op dat u een parkeerkaartje koopt, er wordt vaak gecontroleerd! In de omgeving vindt u verschillende leuke steden die een bezoek meer dan waard zijn, bijvoorbeeld Zierikzee, Middelburg en Goes. Deltapark Neeltje Jans is zeker een aanrader voor jong en oud. Bezoek de stormvloedkering, van binnen en van buiten. In het Deltapark komt u alles te weten over de Deltawerken. Ook zijn er verschillende shows en exposities, kunt u zwemmen met haaien of zeeleeuwen of u stapt in de orkaanmachine om eens mee te maken hoe een orkaan voelt. Meer informatie vindt u in onze stacaravan, zoals fiets-, wandelkaarten en andere toeristische informatie..

 

Voor meer info over de camping kijkt u op : www.campingrozenhof.com